سفیر ایران در استرالیا گفت: استرالیا در حوزه های پزشکی، دارو، تجهیزات پزشکی و مواد غذایی، کشور پیشرفته ای است و تصمیم داریم مذاکرات جدی را با مسئولان این کشور آغاز کرده و راهکارهای عملی برای همکاری بیشتر دو کشور در حوزه سلامت را شناسایی کنیم.
مدیرعامل شستا با اشاره به اجرای آیین نامه انتصابات و شفافیت در شستا گفت: طی هشت ماه گذشته ۳۷۷ نفر را با رویکرد داخلی و توجه به نیروهای توانمند داخل مجموعه، در پستهای مدیریتی منصوب کردیم که ۳۴۰ نفر آنها از کارشناسان و متخصصان مجموعه هستند.
رییس داروخانه 13 آبان نسبت به قاچاق معکوس در حوزه دارو هشدار داد و گفت: از آنجایی که برخی داروها مانند داروی بیماران خاص گران هستند و در کشور با ارز دولتی تهیه میشوند، برای سودجویان صرف بر آن است که قاچاقشان به خارج از کشور انجام شود.
کارگردان فیلم سینمایی «سوپراستار» با انتقاد از اینکه در حوزه سلامت اجتماعی حمایتی از سینما نمیشود، معتقد است مسوولان ما به سلامت و روان جامعه اهمیت چندانی نمیدهند.
دكتر سيد حسن قاضيزاده هاشمي، وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي مشكلات ساختاري اين وزارتخانه، دلايل موفق نبودن طرح تحول سلامت، عدم اجراي راهنماهاي باليني، ناكارآمدي بيمهها، اثرات تحريم بر دارو، ملزومات و تجهيزات پزشکي، ورشگستگي بخش خصوصي، تحول در آموزش پزشکي و شکاف بين مردم و پزشکان را تشریح کرد.
همان فضای علیه برجام را علیه طرح سلامت هم بوجود آوردند - برنامههای ویژهای برای تأمین دارو در دوران تحریم داریم -در بیمه سلامت باید به همان 4 یا 5 میلیون نفر اولیه برگردیم - برایم مهم نیست چه کسی وزیر رفاه شود
به گزارش فانا، رییس بانک مرکزی تعیین شد. او بسته پیشنهادی مشخصی را ارائه کرد. با این اوصاف آیا مشکل نوسانات شدید دلار حل میشود؟
محمدمهدی رییسزاده، مشاور بانکی اتاق ایران گفت: "اکنون در سایتها نرخ دلار را 4400 تومان ثبت میکنند. اما نرخ یورو 11 هزار تومان است. دلار به دلیل تحریم که از چن روز قبل کلید میخورد، موقعیت ...
کارشناس صنعت دارو گفت: صنعت دارویی کشور طی یک ماه اخیر با عدم تخصیص یورو روبهرو بوده و در ازای آن ارزهایی مانند یوان چین و لیره ترکیه به دارویی ها پرداخت شده که تبدیل این ارزها به یورو بسیار مشکل است.
تازهترین بحران در بازار دارویی کشور مربوط به هفتههای اخیر است؛ جایی که نرخ ارز به یکباره دچار نوسان شد و موضوع افزایش قیمتها و به دنبال آن «گرانی دارو» بر سر زبانها افتاد.
سید موید علویان، رییس شبکه هپاتیت ایران گفت: شرکتهای دارویی تولیدات خود را کاهش دادهاند و این محرز است و باید از وزارت بهداشت پرسید که آیا خط تولید دارو در کشور کاهش یافته یا تعطیل شده است؟ و برای آن چه راهحلی دارد.
«به گفته یک منبع آگاه در یکی از داروخانههای دولتی کشور شرایط دارو در کشور ما هیچوقت پایدار نبوده است و همیشه در مقاطعی در برخی اقلام دارویی کمبود داشتهایم. در حال حاضر نیز در برخی موارد کمبودهایی داریم که چیز تازهای نیست.»
معاون فروش شرکت توليد مواد اوليه داروپخش (تماد) از صادرات حدودا 10 میلیون دلاری این شرکت در سال گذشته خبر داد و افزود: برنامه صادرات سال جاری تماد نیز دستیابی به همین رقم است که انشاالله تا پایان سال محقق خواهد شد.
رئیس هیات مدیره آرنا حیات دانش گفت: تا پایان امسال برنامه تولید یک داروی جدید و تا پایان سال 1396 برنامه تولید سه تا پنج داروی جدید را داریم. اگرچه وی به جزئیات بیشتری درباره این داروها اشارهای نکرد.